Telge Energi Kontakt

Kontakta Telge Energi för hållbara energilösningar via telefon, e-post eller chatt på deras webbplats.

Telge Energi Kontakt

Telge Energi – Din Gröna Energi Partner

Telge Energi är ett elbolag med rötterna djupt förankrade i Södertälje. Med en arbetsstyrka på cirka 80 anställda, har företaget etablerat sig som en betydande aktör på den svenska energimarknaden.

Historiskt sett har Telge Energi varit en del av Telgekoncernen, men efter en ägarförändring i 2023 är de nu en del av den internationella energikoncernen Fortum.Detta har öppnat nya dörrar för företaget och möjliggjort en expansion av deras tjänster och produkter.

  • Kontaktvägar för Telge Energi
    • Kundservice via telefon
    • Onlinechatt på företagets webbplats
    • E-postförfrågningar
    • Fysiska besök på kontoret i Södertälje
År Antal Anställda Ägarförändring Ansluten Koncern
2023 80 Ja Fortum

Grön Energi och Hållbarhet

En av de starkaste drivkrafterna bakom Telge Energi är deras fokus på grön energi och hållbarhet. Med över 1 000 egna solelsproducenter, står Telge Energi i frontlinjen när det gäller att främja och tillhandahålla förnybar energi. De är inte bara en leverantör utan också en inköpare av överskottsenergi, vilket bidrar till en mer hållbar och cirkulär energiekonomi.

Kundservice och Kontaktvägar

Att upprätthålla en högkvalitativ kundservice är en prioritet för Telge Energi. Kunder som behöver assistans eller har frågor om sina tjänster kan enkelt nå dem genom flera kontaktvägar. Dessa inkluderar telefon, e-post och sociala medier, vilket säkerställer att kunderna alltid har enkel tillgång till hjälp när de behöver det.

Fakturering och Betalningsalternativ

För att göra livet enklare för sina kunder erbjuder Telge Energi en rad betalningsalternativ. Dessa inkluderar e-faktura, autogiro och direktbetalning via internetbank, vilket ger kunderna flexibiliteten att välja det alternativ som passar dem bäst. Dessutom har Telge Energi en transparent faktureringsprocess som gör det enkelt för kunder att förstå deras energiförbrukning och kostnader.

Produkter och Tjänster

Telge Energi tillhandahåller en mängd olika produkter och tjänster anpassade för både privatpersoner och företag. Från fast och rörligt elpris till mer skräddarsydda lösningar som solel och energirådgivning, strävar Telge Energi efter att möta sina kunders unika behov och bidra till en mer hållbar energiförbrukning.Kontakta Telge Energi för hållbara energilösningar via telefon eller e-post för snabb och vänlig service.

Samhällsengagemang och Partnerskap

Telge Energi tar sitt samhällsansvar på allvar och är aktivt involverade i olika lokala initiativ och partnerskap. Genom att investera i samhällsprojekt och samarbeta med lokala organisationer, bidrar de till en positiv utveckling i Södertälje och omkringliggande områden. Deras engagemang sträcker sig även till att stödja förnybar energi och utbildningsprogram inom hållbar utveckling. Läs artikeln om ämnet Göteborgs Energi här.

Online Tjänster och Kundportal

I den digitala eran har Telge Energi utvecklat en användarvänlig kundportal där kunder kan hantera sina tjänster och få överblick över sin energianvändning. Den onlinebaserade plattformen erbjuder även möjligheten att teckna avtal, följa sin energiförbrukning i realtid och få tillgång till personlig energirådgivning.

Frågor och Svar

För att ytterligare underlätta för sina kunder har Telge Energi en omfattande FAQ-sektion på sin hemsida. Där kan kunder hitta svar på vanliga frågor om allt från fakturering till tekniska aspekter av elanslutning. Detta är en del av företagets strävan att vara transparenta och tillgängliga för sina kunder.

Arbeta hos Telge Energi

Med en stark företagskultur som värderar innovation och personalutveckling, är Telge Energi en attraktiv arbetsgivare. De erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där anställda får möjlighet att växa och bidra till företagets och samhällets hållbara utveckling. Intresserade jobbsökande kan besöka deras karriärsida för att lära sig mer om aktuella jobbmöjligheter.

Avslutande Ord

Som en ledande aktör inom förnybar energi fortsätter Telge Energi att driva på för en grönare framtid. Med en stark lokal förankring och en växande närvaro på den internationella arenan, är de väl positionerade för att möta framtidens energiutmaningar. För kunder som värdesätter miljövänliga lösningar och högkvalitativ service, är Telge Energi ett självklart val. Läs mer om Jönköpings Energi här.