Få hjälp med solceller och solpaneler

Få hjälp med solceller och solpaneler

Solceller är en aktuell och intressant fråga i vårt nordliga och ibland något solfattiga land. Man upptäcker att solceller från Solsystem till exempel fungerar alldeles utmärkt även om solen inte alltid skiner. Fler och fler människor har fått upp ögonen med de olika fördelar som finns med solceller och solpaneler:

  • Kräver nästan inget underhåll alls.
  • Ökar värdet på din villa.
  • Du kan sälja din överskottsel.
  • Driftskostnaden sänks.
  • Du bidrar till en bättre miljö.

Att installera solpaneler på sin villa är något som nästan var och varannan person gör i dag. Men om du till exempel har ett lantbruk med stora takytor på byggnaderna kan du också utnyttja solen som en kompletterande energikälla. Även industrier eller en bostadsrättsförening kan med fördel installera solpaneler. Oavsett ditt solcellsbehov kan du få hjälp av Solsystem som levererar både smarta och prisvärda lösningar.

Solsystem är med dig från början till slutet

Att installera solceller kräver att man vet vad man gör. Låt oss säga att du vill ha solpaneler på taket på din villa. Du behöver då först veta hur många solpaneler du behöver. Detta gör du genom att räkna ut hushållets elförbrukning. Du behöver också veta vilka solpaneler du ska välja, hur dessa ska monteras, hur elen ska kopplas in och hur du anmäler till elnätsägaren för att nämna några saker.

Om du istället använder dig av Solsystem får du en helhetslösning som passar för just din villa. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök där du kan beskriva dina behov och önskemål. De tittar också på dina specifika förutsättningar, förbrukningen och möjliga ytor till solpanelerna. Utifrån dessa faktorer får du sedan en prisbild över vad det kommer att kosta. Du får därefter en projektledare som är med dig under hela processen. Detta ger dig en extra trygghet för dig som kund att allt flyter på smidigt.

Du kan också vara trygg i att solpanelerna håller hög kvalitet och att utseendet stämmer överens med huset i övrigt. Genom Solsystem får du både en prisvärd och smart lösning som varar från det första hembesöket till installation och underhållsservice av panelerna.